Жешка вест

Како да се регистрирате и најавите сметка на Binance
Водичи

Регистрирајте сметка на Binance со вашата е-пошта или активен телефонски број од вашата земја или живеалиште или сметка на Apple/Google. Дозволете ни да ве запознаеме со тоа како да регистрирате сметка и да се најавите на веб-страницата на Binance App и Binance.

Последни вести

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binance
Водичи

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binance

Препорачете го Binance на вашата публика и заработете до 50% доживотни провизии за секоја квалификувана трговија. Дали верувате дека можете да го разменувате светот на подобро со Bitcoin, Blockchain и Binance? Придружете се на програмата за партнерство на Binance и добијте награда за вашите напори кога ќе го запознаете вашиот свет со Binance, водечката светска размена на криптовалути.
Колку начини да тргувате со крипто на Binance? Која е разликата
Блог

Колку начини да тргувате со крипто на Binance? Која е разликата

Купувањето на вашиот прв биткоин може да изгледа како напорна задача, но не треба да се грижите; тоа е едноставно, сигурно и брзо. Но, пред да го извршите првото купување, треба да изберете платформа. Идеално, треба да биде лесен за користење и да доаѓа со низа опции за плаќање, средства и финансиски производи. Треба да има добра репутација, солидно безбедносно досие и некои други тука и таму. Претходно пишувавме за тоа како да изберете размена на која можете да и верувате, и мора да се прочита ако сакате да избегнете грешки при изборот на вашата прва (или следната) крипто размена. Постојат различни начини за купување или тргување со биткоин и други криптови, секој со свои предности и недостатоци. Некои од најпопуларните се традиционалните централизирани централи (CEX), P2P платформи, биткоин банкомати и децентрализирани централи (DEX). Во оваа статија, ќе се фокусираме на првите две.