Добијте ги вашите NFT уметнички дела „Избрани од Binance“: Повик за поднесување

Добијте ги вашите NFT уметнички дела „Избрани од Binance“: Повик за поднесување

Избрано од Binance го слави #BinanceTurns4 со специјален NFT натпревар. Отсега до 10 јули, испратете ни го вашето уметничко дело инспирирано од Binance за шанса да бидеме вклучени во ограничена едиција NFT колекција. Дознајте како може да се појавите и да бидете наградени за вашата креативност.

Повик за поднесување: #BinanceTurns4 NFT уметнички натпревар

Избрана од Binance , нашата врвна децентрализирана и незаштитена NFT платформа, со задоволство објавува специјален натпревар #BinanceTurns4 NFT за да ги стави во центарот на внимание уметниците и креаторите од заедницата на Binance.

Три победнички уметнички дела ќе бидат избрани рачно од нашата комисија пред да се појават како ограничена едиција NFT колекција на почетната страница на Featured.

Што можам да освојам?

Покрај тоа што вашите уметнички дела ќе се појават пред избраните корисници од целиот свет, победниците ќе добијат 50% од профитот генериран од почетната и секундарната продажба на нивниот NFT - доживотно!

Како да влезам?

- Направете профил страница на Избрана од Binance

- Имајте барем еден склопен NFT на Featured што не е дел од натпреварот за годишнина

- Споделете ги вашите уметнички дела инспирирани од Binance на Твитер и/или Инстаграм и означете ја @featuredbinance

- Влезете во натпреварот користејќи го овој формулар

Thank you for rating.
ОДГОВОРИ НА КОМЕНТАР Откажи го одговорот
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!
Остави коментар
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!