Si të provoni një strategji tregtare në Binance
Arsimi

Si të provoni një strategji tregtare në Binance

A mendoni se keni ide të shkëlqyera për tregun, por nuk dini si t'i vini në provë pa rrezikuar fondet tuaja? Të mësosh se si të provosh idetë e tregtisë është buka dhe gjalpi i një tregtari të mirë sistematik. Premisa themelore e testimit prapa është se ajo që ka funksionuar në të kaluarën mund të funksionojë në të ardhmen. Por si e bëni këtë vetë? Dhe si duhet t'i vlerësoni rezultatet? Le të kalojmë përmes një procesi të thjeshtë testimi prapa.
Rishikimi i Binance
about

Rishikimi i Binance

Tarifa shumë të ulëta
Lehtësia e përdorimit, kohët e shpejta të tregtimit
Aftësia për të blerë dhe shitur kripto me fiat
Gama e gjerë e kriptomonedhave
Likuiditet i lartë
Një nga shkëmbimet më inovative
7 arsye pse bizneset tuaja duhet të marrin në konsideratë pranimin e pagesave të kriptomonedhave me Binance
Blog

7 arsye pse bizneset tuaja duhet të marrin në konsideratë pranimin e pagesave të kriptomonedhave me Binance

Bota padiskutim po shkon drejt një ekosistemi dixhital. Kriptomonedhat janë një shtesë premtuese për atë ekosistem duke ofruar përfitime të pashembullta për konsumatorët dhe tregtarët. Edhe njerëzit jo-teknologë kanë dëgjuar të paktën për terma si Bitcoin ose blockchain. Ndërsa shumë njerëz mund të mos i kuptojnë teknikat pas blockchain, Bitcoin, Ethereum dhe Litecoin tashmë janë bërë emra të njohur. Popullariteti në rritje nuk duhet të jetë arsyeja e vetme për të filluar pranimin e pagesave kripto. Në këtë artikull, Binance flet për disa nga arsyet pse kompanitë duhet të pranojnë pagesa kripto.